حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد تلویحی معاون اول رئیس جمهور از استیضاح همتی در مجلس | عارف: اولویت اول دشمنان، ایجاد اختلاف است

  • کد خبر: ۳۱۹۷۱۲
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
انتقاد تلویحی معاون اول رئیس جمهور از استیضاح همتی در مجلس | عارف: اولویت اول دشمنان، ایجاد اختلاف است
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: از نمایندگان مجلس انتظار است که در مسیر وفاق پیش بروند و بدانند اولویت اول دشمنان، تفرقه‌انگیزی، ایجاد اختلاف و تلف کردن وقت و انرژی ما است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پانزدهمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ امروز دوشنبه ۱۳ اسفندماه در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور «اعضای شورای اقتصاد» برگزار شد و در این جلسه از تلاش‌های وزیر اقتصاد و دارایی و تیم اقتصادی دولت تقدیر و تشکر شد.

محمدرضا عارف در این جلسه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گفت: نگاه دولت چهاردهم پایبندی به «وفاق» است و با آنکه متوجه برخی کم لطفی‌ها هستیم اما معتقدیم «وحدت و همدلی»، لازمه ادامه کار و پاسخ به مطالبات مردم است.

وی با بیان اینکه «نظارت، سؤال و تذکر، تحقیق و تفحص و استیضاح از وظایف مجلس است» گفت: باید دقت کنیم در دام حواشی و مسائل غیرواقعی نیفتیم و این خصوصاً‌ در مورد فضای مجازی بسیار اهمیت دارد، فرق فضای مجازی با سایر سازوکارها این است که فرد وقتی می‌خواهد برای مسئولی نامه بنویسد و انتقادی مطرح شود، چند بار آن را می‌نویسد و گاهی بعد آن را پاره می‌کند اما امروز در فضای مجازی این گونه است که ابتدا کلیک می‌کنند و می فرستند و بعد آن را می‌خوانند و متاسفانه گاهی همین نوشته ها، مبنای قضاوت قرار می‌گیرد.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: «برخی وزرا گله می‌کنند که فردی که تبحر ندارد در فضای مجازی بداخلاقی کرده است و متاسفانه برخی نمی‌دانند که فضای مجازی حقیقی‌ترین فضا است و کاملا می‌شود به مبدأ خبر و تحلیل رسید».

دولت در دام حواشی نیفتاده است

عارف افزود: خدا را شاکریم که دولت در دام حواشی نیفتاده است چرا که منش آقای پزشکیان، روشن است، اخلاق‌مداری، صراحت و اعتقاد به همه ارزش‌ها و خصوصاً اعتقاد به حل مشکل مردم و پیشرفت و توسعه کشور، از خصوصیات اصلی ایشان است و همه کسانی که با ایشان کار می‌کنند هم به این الگو معتقدند.

وی در ادامه با اشاره به برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای در خصوص ارکان دولت، گفت:‌ رسانه‌ها دنبال تحلیل‌های عجیب و غریب نباشند، خصوصاً درباره عدم رای اعتماد مجلس به دکتر همتی، نباید ذره‌بین بردارند و در داخل دولت بگویند که وزیر قبل به وزیر بعدی نگاه بدی به هم کردند که این نهایت بی‌تقوایی است.

در تمام دوران مسئولیت در مورد برخی تصمیماتی که اجرا می‌کردم مخالف بودم اما بروز نمی‌دادم

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: اختلاف در بحث‌های کارشناسی طبیعی است و اگر اختلاف نباشد نیاز به تشکیل شورا نیست در آن صورت یک نفر خودش تصمیم می‌گرفت.

عارف گفت: اختلاف نظر قبل از تصمیم‌گیری طبیعی و ارزشمند است و آن را مفید می‌دانیم ولی وقتی تصمیمی گرفته شد همه باید عمل کنند. در تمام دوران مسئولیتم در مورد برخی تصمیماتی که اجرا می‌کردم مخالف بودم اما بروز نمی‌دادم چرا که معتقدم وقتی جمعی از کارشناسان خبره تصمیم گرفتند و بر آن اجماع شد، آن کار باید انجام شود.

وی تصریح کرد: از نظر هماهنگی و همدلی، بخش اقتصادی دولت چهاردهم و آقای دکتر همتی در مقایسه با دولت‌های مختلفی که در آن حضور داشتم بی‌نظیر بوده است و صمیمانه از ایشان تشکر می‌کنم.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: انتظارمان از نمایندگان مجلس این است که تلاش کنیم تا یک حرف و یک نگاه بر همه شئونات نظام حاکم باشد و هر پیشنهادی در مورد حل مشکلات داده شود به آن رسیدگی خواهیم کرد. ما هر روزه جلسات زیادی با وزرا داریم چرا که می‌خواهیم به بهترین شکل عمل کنیم.

نمایندگان مجلس بدانند اولویت اول دشمنان، تفرقه‌انگیزی و ایجاد اختلاف است

عارف افزود: از نمایندگان مجلس انتظار است که در مسیر وفاق پیش بروند و بدانند اولویت اول دشمنان، تفرقه‌انگیزی، ایجاد اختلاف و تلف کردن وقت و انرژی ما است و به نظرم یکی از راه‌های مهم برای آنکه در دام آنها نیفتیم این است که بیشتر در مورد فضای مجازی دقت شود و بررسی شود که چگونه اختلاف‌نظرهای طبیعی در این فضا به گونه‌ای مطرح می‌شود که انگار آنها با هم دشمن هستند.

وی در ادامه با تشکر از زحمات دکتر همتی گفت: با روحیه‌ای که از او می‌شناسم وی اهل کنار کشیدن نیست ‌و همچنان در خدمت انقلاب و مردم خواهند بود، البته که این مسئله هم اهمیت بسیاری دارد که ما هیچگاه به این صندلی و میزها نچسبیده‌ایم.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تبریک به سرپرست جدید وزارت اقتصاد و دارایی، گفت: حدود ۴ دهه است که ایشان را می‌شناسم، خزانه دار بسیار محکم و استواری است و هرگز نگذاشته‌اند رخنه‌ای در خزانه کشور ایجاد شود و از طرف دکتر پزشکیان از ایشان تشکر می کنم.

مصوبات پانزدهمین جلسه شورای اقتصاد در ۱۴۰۳

در جلسه امروز، درخواست وزارت نفت در خصوص اصلاح مصوبه شورای اقتصاد موضوع طرح «گازرسانی به نیروگاه های جزیره کیش»، سرمایه گذاری در طرح «توسعه و بهره‌برداری از میدان نفتی بند کرخه» و درخواست وزارت نیرو در مورد «تعیین سهم ارزش کالاها و خدمات و ارجاع کار پروژه اضطراری ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی» مورد بررسی قرار گرفته و مصوب شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->